Hverdagen på Skødstrup Skole ser ikke ser helt ud, som den gjorde, inden corona-krisen begyndte.

Det betyder, at visse dele af det, du kan læse om skolen her på hjemmesiden, i øjeblikket er anderledes på grund af COVID-19-restriktioner.

Sådan forebygger vi smittespredning

Sundhedsmyndighederne opfordrer til, at vi alle fortsat har skærpet opmærksomhed på generelle retningslinjer og anbefalinger, så vi kan passe på hinanden og hjælpe med at nedbringe smittespredningen.

Smittetrykket i Skødstrup sogn har d. 16. november givet øget tiltag, således at vi sammen kan nedbringe smitten i sognet.

På Skødstrup Skole har vi fokus på, at:

• Have god håndhygiejne blandt alle børn og voksne
  • Holde afstand, tage hensyn og kun være sammen i klassen som enhed
  • Hoste og nyse i ærme
  • Blive hjemme, hvis man er syg

Forældre og andre gæster skal begrænse deres tilstedeværelse på skolen, så vi opfordrer til, at man afleverer og henter sine børn udenfor, med mindre man har en aftale.

Tak fordi du hjælper os med at passe bedst muligt på børnene og hinanden.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Corona i dagtilbud, på skoler og i klubber under:

aarhus.dk/corona