Klubben på Skødstrup Skole er delt i to: 

 • Fritidsklub for 4.-6. klasse 
 • Ungdomsklub for 7. klasse til 18 år. 

Åbningstider 

 • Fritidsklub 
  Mandag: 14.00-21.00 
  Tirsdag-torsdag: 14.00-17.30 
  Fredag: 14.00-16.30 
 • Ungdomsklub 
  Tirsdag-torsdag: 17.00-22.00 

Besøg fritidsklubbens hjemmeside  

Meld dig ind 

Se priser og takster  

Hvad kan man lave i klubben? 

Klubben Skødstrup holder til i nye lokaler på Skødstrup Skole med byens bedste udsigt over Aarhus Bugt. Vi råder desuden over to udeværksteder og et skønt udeareal med bålsted. Vi tilbyder spændende aktiviteter, hvor vi har fokus på fællesskab. Om det er i de kreative værksteder, på boldbanen, i computerrummet eller i vores fællesrum, vil der altid være nogen at være sammen med. 

I Klubben er der altid mulighed for supergode aktiviteter som musik, computer, PlayStation, kreativitet, sport, nyhedsstudie, udeliv og meget mere.   

Klubben bygger bro mellem barndom og ungdom og er kendt for medbestemmelse for de unge. Jo ældre man bliver, jo mere forventer vi, at man kommer på banen. Man kommer med ideer, og vi hjælper med at arrangere - alt lige fra madlavning til udenlandsrejse. 

For klubben er det vigtigt med traditioner. Hvert år tager vi på sommerlejr, på tur til udlandet og på weekendture. Derudover fejrer vi årets mærkedage – alt fra jul og Sankt Hans til varme hveder på Store Bededag. 

Følg klubben på Instagram 

Følg klubben på Facebook 

Ung i Aarhus 

Klubben Skødstrup er en del af UngiAarhusUngiAarhus tilbyder kommunal ungdomsklub og ungdomsskole, og er dit barns mulighed for at lave masser af spændende aktiviteter, fordybe sig i interesser og fag, møde andre unge, knytte venskaber for livet, opleve verden, og i det hele taget have det rigtig sjovt. 

Besøg undgomsklubbens hjemmeside