Skødstrup Skoles SFO er et tilbud til dit barn efter skoletid for 0.-3. klasse. 

Her barnet i centrum. Vi har fokus på livsglæde og livskvalitet for børn. Vi tilstræber at skabe en rolig hverdag, hvor der er plads til tryghed, tillid og fordybelse, men også rum til store projekter. 

Læs forældrefolder for Skødstrup Skoles SFO (PDF)

SFO for kommende skolebørn 2021

Fra mandag 2. august 2021 (uge 31) er kommende 0. klasseelever velkommen i SFO. Børnene skal selvfølgelig være meldt ind, hvis de vil benytte SFO - det kan du gøre via Digital Pladsanvisning, hvis du ikke tilmeldte dit barn SFO ved skoleindskrivningen.

Vi håber at se mange af børnene i SFO en eller flere dage i uge 31, da det er en rigtig god måde at lære stedet, personalet og kammeraterne at kende på inden skolestart. Pædagogerne er klar til at tage imod de alle børn, der kommer. 

Forældre er velkomne for en stund den første dag i SFO.

Fra undervisning til SFO 

Dit barn går i SFO i den indskolingsafdeling, som skoledagen foregår i. Når skoledagen er ved at være slut, kommer klassepædagogen ind i klassen, fortæller om dagens muligheder i SFO og krydser børnene ind. Her er der også mulighed for og plads til et trivselstjek på børnene. Herefter begynder dagens planlagte aktiviteter. 

Det tilbyder vi i SFO’en 

Vi planlægger aktiviteter, der tilgodeser både det enkelte barn og gruppen, og dit barn får mulighed for at prøve en bred vifte af kendte og nye aktiviteter. I SFO’en er der plads til både små og store armbevægelser, stille/mindre rum og inde/udeaktiviteter.  

Vi planlægger aktiviteter for én eller flere uger ad gangen i den enkelte afdeling. Du kan se afdelingens aktiviteter på ugeplanen på Aula, så børnene også hjemme kan forberedes på, hvad dagen byder på. 

I SFO er der både 'skal-aktiviteter' og plads til barnets egne valg. Vi ønsker at skabe en god balance mellem fri leg, fantasi og voksenstyrede aktiviteter. Vi arbejder på at imødekomme barnets behov for læring og social forståelse, egen udvikling, bevægelse, kreativitet, frisk luft, rummelighed og masser af sjov. 

Læs mål- og indholdsbeskrivelse for SFO

Åbningstider 

På skoledage: 
Morgen-SFO: 6.30-8.00 

Mandag- torsdag: efter skoletid til kl. 17.00. 

Fredag: efter skoletid til kl. 16.30. 

I skoleferier og på fridage: 
Mandag-torsdag: kl. 6.30 - 17.00. 

Fredag: kl. 6.30 - 16.30.