Skolestart 2021

 

Er dit barn født i 2015, kan du fra 5. oktober 2020 indskrive ham eller hende i skolen. Du vil modtage et brev i din e-boks - fristen for indskrivning er 6. januar 2021. På Skødstrup Skole glæder vi os at byde alle nye børn og forældre velkommen i 2021. Der er en række datoer og arrangementer op til skolestart, som du allerede nu kan skrive i kalenderen:

Se vigtige datoer for skolestartere 2021 (PDF).

Hvad gør vi?

Det er stort at starte i skole. Og på Skødstrup Skole kan det måske udefra synes ekstra stort, da det er en af landets største folkeskoler. Men vi gør et grundigt stykke arbejde for at gøre det så overskueligt og trygt som muligt at starte i 0. klasse hos os.  

Dels har vi etableret ’Små skoler i den store skole’. Og dels har skolen et tæt og velfungerende samarbejde med Skødstrup Dagtilbud og den selvejende institution Løgtengården, så vi kan møde børnene, præcis hvor de er. 

Vi arrangerer blandt andet: 

  • Besøg på skolen for kommende skolebørn med børnehaverne 
  • Besøg i børnehaverne for personalet i børnehaveklassen 
  • Besøg på den årlige lejrtur for dagtilbuddet af kommende børnehaveklasseledere 
  • Overleveringsskemaer, overleveringsmøder og netværksmøder  

Hvad kan du gøre som forælder? 

Sammen med Skødstrup Dagtilbud og Løgtengården har vi lavet folderen ’På vej mod skole 2021’(PDF) med en række fokuspunkter, der kan være med til at styrke en god start på skolelivet for dit barn. 

SFO på Skødstrup Skole

Læs alt om vores skønne SFO