Skolestart 2020

Vi holder hvert år et informationsmøde, hvor forældre til kommende skolebørn inviteres ind på skolen. I år er det anderledes. For at passe bedst muligt på hinanden og mindske risikoen for smitte, finder du i år informationsmødet her på din skærm. Vi lover desuden at holde dig opdateret i e-Boks.

Virtuel rundtur på skolen for kommende 0. årgang

Normalt kommer børn i kommende 0. årgang på besøg på skolen, så de kan se og opleve de fysiske rammer inden skolestart. På grund af sundhedsmyndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt i år. Derfor har vi lavet en lille video, hvor vores pædagog Casper viser rundt, og hvor I kan møde klassernes voksne.

Vigtige datoer

Se hele planen for indskrivning og arrangementer for skolestart 2020 på Skødstrup Skole (PDF)

Hvad gør vi?

Det er stort at starte i skole. Og på Skødstrup Skole kan det måske udefra synes ekstra stort, da det er en af landets største folkeskoler. Men vi gør et grundigt stykke arbejde for at gøre det så overskueligt og trygt som muligt at starte i 0. klasse hos os.

Dels har vi etableret ’Små skoler i den store skole’. Og dels har skolen et tæt og velfungerende samarbejde med Skødstrup Dagtilbud og den selvejende institution Løgtengården, så vi kan møde børnene, præcis hvor de er.

Vi arrangerer blandt andet:

• Besøg på skolen for kommende skolebørn med børnehaverne
  • Besøg i børnehaverne for personalet i børnehaveklassen
  • Besøg på den årlige lejrtur for dagtilbuddet af kommende børnehaveklasseledere
  • Overleveringsskemaer, overleveringsmøder og netværksmøder

Hvad kan du gøre som forælder?

Sammen med Skødstrup Dagtilbud og Løgtengården har vi lavet folderen ’På vej til skole 2020’ med en række fokuspunkter, der kan være med til at styrke en god start på skolelivet for dit barn.

SFO på Skødstrup Skole

Læs alt om vores skønne SFO her.

Tilbud fra Den Kreative Skole

Den Kreative Skole Aarhus arrangerer musikundervisning, dans & bevægelse, billedkunst og teater på Skødstrup Skole. Læs mere.